10 de nov. 2012

TEDxReus

Un TEDx...  vindria a ser quelcom així com un bloc en viu i en directe.


Comença quan un grup de gent amb empenta demanen la llicència a www.ted.com per poder fer servir la marca. També es podrien fer sense, quelcom similar als actes que hem fet des de l'Osonosfera en els darrers anys, però la dimensió internacional de la marca TEDx  mola molt i atrau complicitats.


Doncs bé, el americans només concedeixen la llicència d'ús si et compromets a una serie de requisits, un d'ells és que el teu primer acte ha d'estar restringit a 100 persones de públic. També cal  buscar un fons o indret xulo, maco, ...que convidi a estar-hi. Tal com fem els blocaires quan donem forma al nostre bloc per fer-ho atractiu.


També hauràs de buscar a algú que et vingui (de franc, tot el TEDx es fa de manera altruista) a fer les ponències. S'han d'emetre en streaming i , atenció, gravar les ponències (posts) en el format dels famosos vídeos.


Tot plegat, convé amanir-ho amb uns quants ... gestos, que facin més inoblidable una vetllada on es posa en escena la generositat de compartir coneixement.Del TEDxReus en podeu veure moltes més coses a la seva web i recordeu que cada dia se n'organitzen arreu del món. Com ara el que faran el proper dia 29 de novembre a Vic...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada