13 de nov. 2013

VI Certamen Terra i Cultura Premi MIQUEL MARTÍ I POL 2013

Quantes vegades heu fet zapping a la tele i us heu preguntat com es que no fan mai res de bo. Bé, no fan res de bo a tele, però fora d'ella hi ha una cultura i un món que batega amb força.
I també hi ha gent que s'esforça a promocionar-ho, com ara el Celler Vall Llach fent el Certamen Terra i Cultura Premi MIQUEL MARTÍ I POL que ha arribat a la sisena edició #TerraiCultura

Per aquelles coses la vida vaig poder anar a l'acte d'entrega dels premis a la sala Monpou de la seu de l'SGAE a BCN. Un acte habitualment senzill, enguany es va voler vestir de gala amb motiu del desè aniversari de la mort del poeta osonenc i vam tenir, a més, el luxe de poder escoltar en directe els guanyadors de les anteriors edicions i un petit detall que ens van oferir al final des d'El Celler de Can Roca.El guanyador van ser un treball de Toni Xuclà @tonixucla i Gemma Humet @gemmahumet amb la musicació del poema d'Espriu "Aquesta pau és meva".

Tot i que s'ha de dir que tots els finalistes tenien molts bons treballs: @ProjecteMut , @bikimel , @jmanuelgaleas i Rusó Sala.


Se m'ha acudit buscar les cançons a l'Spotify, aquesta cançó i altres guanyadors i premis especials d'edicions anteriors. Per si les voleu, n'he fet una llista.
També, com no, ens vàrem fer la foto amb el conegut viticultor que promociona el sarau.


Finalment només agrair a tota la gent que va treballar per fer possible l'esdeveniment. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada